Research Specifications

Home \بررسی اثرات سطوح مختلف ...
Title بررسی اثرات سطوح مختلف نیتروژن و گوگرد بر خصوصیات کمی و کیفی دانه کرچک(Ricinus communis L.)
Type of Research Thesis
Keywords کرچک، نیتروژن، گوگرد، عملکرد دانه، درصدروغن، مقدار پروتئین
Abstract کرچک با نام علمی (Ricinus communis L.) گیاهی است چند ساله از تیره فرفیون که در مناطق گرمسیری به صورت درختچه های بزرگ و پایا و در مناطق معتدل به صورت بوته ای و یک ساله می روید. با توجه به اهمیت گیاهان روغنی نظیر کرچک در تولید روغن سالم با درصد کمتر اسیدهای چرب اشباع و با نظر به تأمین سلامت جامعه و اهمیت ارزش غذایی کنجاله آن در تعلیف دام، این پژوهش با هدف بررسی اثرات سطوح مختلف کودی نیتروژن و گوگرد بر رشد و نمو گیاه، عملکرد دانه، درصد روغن و پروتئین دانه کرچک انجام گرفت.
Researchers Abbas Zeinali (Student)، amirreza sadeghi bakhtavari (Primary Advisor)، Vahid Sarabi (Primary Advisor)، Bahman Pasban Eslam (Advisor)