Research Specifications

Home \جداسازی وشناسایی ترکیبات ...
Title جداسازی وشناسایی ترکیبات سزکوئی ترپن لاکتونی و فنیل پروپانوییدی با فعالیت ضدانگلی ازگلبرگ های هویج کوهی Astrodaucus oriantalis (L.) Drude
Type of Research Presentation
Keywords هویج کوهی، سزکوئی ترپن لاکتون، فعالیت ضدانگلی،
Abstract در این تحقیق مطالعه فیتوشیمیایی بر روی گلبرگ های گیاه هویج کوهی با نام علمی A. oriantalis (L.) Drude انجام شده است. در این کار بعد از جمع آوری گیاه و خشک کردن آن، عصاره ی هگزانی از گلبرگ های آن تهیه شد، سپس با روش های کروماتوگرافی ستونی فاز نرمال با فاز ساکن سیلیکاژل، شش ترکیب از عصاره جداسازی و شناسایی گردید. ساختار ترکیبات جداشده با استفاده از روش های پیشرفته اسپکترومتری جرمی، 1H-NMR و 13C-NMR یک بعدی و دو بعدی تعیین گردیدند. چهار ترکیب از آنها سزکوئی ترپن های لاکتونی با ساختار جدید بودند. همچنین برای تکمیل فرایند تعیین کانفیگوراسیون مراکزکایرال آنالیزهای CD بر روی ترکیبات انجام گردید. در ادامه فعالیت این ترکیبات به عنوان عوامل ضدانگلی مورد بررسی قرار گرفتند، که نتایج حاصل نشان دهنده فعال بودن این ترکیبات بود.
Researchers Hossein Hashempour (First Researcher)، Samad Nejad Ebrahimi (Second Researcher)، Farshid Herfati (Third Researcher)، Hassan Valizadeh (Fourth Researcher)، Fatemeh Mahmoodi kordi (Fifth Researcher)