Research Specifications

Home \بررسی تأثیر حلالهای آلی بر ...
Title بررسی تأثیر حلالهای آلی بر روی فعالیت آنزیم اندوگلوکاناز Aacel9A
Type of Research Presentation
Keywords آنزیم AaCel9A، حلال آلی، شوک حرارتی، پایدارسازی.
Abstract آنزیمها کاتالیزورهای زیستی هستند که تنظیم کننده فعالیتهای حیاتی سلولها و ارگانیسمها میباشند. از جمله آنزیمهای پرکاربرد که در از Aacel9A پودرهای لباسشویی، صنایع غذایی، کاغذسازی، نساجی مورد استفاده قرار میگیرد، میتوان به سلولاز اشاره کرد. اندوگلوکاناز آلیسیکلوباسیلوس اسیدوکالداریوسیک آنزیم مونومر با 537 آمینواسید میباشد و متعلق به خانواده 9 گلیکوزیدهیدرولازهاست که میتواند پلیمر سلولز را به قطعات کوچکتر تجزیه کند. پایدارسازی آنزیمها در حلالهای آلی به لحاظ مصارف صنعتی حائز اهمیت است. حلالهای آلی با جدا کردن مولکولهای آب از سطح پروتئین باعث تخریب ساختار سه بعدی شده و در نتیجه فعالیت و پایداری آنزیم را کاهش می- در سیستم پروکاریوتی تولید و به روش شوک حرارتی تخلیص نسبی شد، سپس Aacel9A دهند. در این تحقیق ابتدا آنزیم اندوگلوکاناز مورد بررسی قرارگرفت. نتایج نشان داد DMSO و DMF ، فعالیت آنزیم در حلالهای آلی مختلف نظیر پروپانول، ایزوپروپانول، متانول، اتانول در غلظتهای 5 % و 10 % باعث افزایش فعالیت آنزیم و در غلظتهای بالاتر باعث کاهش فعالیت شد. بقیه حلالهای آلی از همان DMSO که بیشترین تأثیر را بر روی کاهش فعالیت آنزیم داشت. بررسی تأثیر DMF غلظتهای پایین باعث افت فعالیت آنزیم شدند که از میان آنها افزودنیها بر روی فعالیت و پایداری اندوگلوکاناز هم اکنون در حال انجام میباشد.
Researchers (First Researcher)، Saeed Najavand (Second Researcher)، Mohammad Pazhang (Third Researcher)، Ali Reza Amani-Ghadim (Fourth Researcher)، Rezvan Abdollahzadeh (Fifth Researcher)