Research Specifications

Home \بررسی تاثیر نوع حلال مورد ...
Title بررسی تاثیر نوع حلال مورد استفاده برای عصارهگیری بر محتوای ترکیبات فنلی و فلاونوئیدی گیاه خارزن بابا
Type of Research Presentation
Keywords خارزن بابا، فنل کل، فلاونوئید کل، عصاره
Abstract گیاه خارزن بابا ) Eryngium ( از خانواده چتریان منبع غنی از ترکیبات فنلی می باشد با توجه به اهمیت ترکیبات فنلی مخصوصا اسیدهای فنلی این گیاه در صنایع دارویی، آرایشی و بهداشتی آزمایشی بر پایه طرح کاملا تصادفی با سه تکرار به منظور اندازهگیری ترکیبات فنلی و فلاونوئیدی گیاه خارزن بابا در طی سال 9315 در دانشگاه شهید مدنی آذربایجان اجرا شد. گیاهان مورد استفاده از شهرستان شبستر جمعآوری و مواد موثره بخشهای مختلف گیاه )ساقه، برگ، گل و بذر( به کمک حلالهای متانولی، هگزانی و اتیل استاتی جداسازی گردید. 3 میلی گرم بر گرم وزن خشک( و / نتایج حاصل از بررسی انجام شده نشان داد که بیشترین میزان فلاونوئید کل در عصاره متانولی بذر ) 8 0 میلی گرم بر گرم وزن خشک( مشاهده گردید. / 0 میلی گرم بر گرم وزن خشک( و گل ) 4 / کمترین میزان آن در عصاره هگزانی ساقه ) 3 4 میلی گرم بر گرم وزن خشک( ثبت / 5 میلی گرم بر گرم وزن خشک( و برگ ) 1 / بیشترین میزان ترکیبات فنلی در عصاره متانولی بذر ) 4 گردید.
Researchers lamia Vojodimehrabani (First Researcher)، (Second Researcher)