Research Specifications

Home \تاثیر شوری بر برخی ویژگیهای ...
Title تاثیر شوری بر برخی ویژگیهای فیزیولوژیک سیانوباکترSpirulina
Type of Research Presentation
Keywords شوری،Spirulina، رنگدانه های فتوسنتزی، پروتیین، ژل آکریل آمید
Abstract شوری یکی از عوامل محدود کننده رشد و تولیدمثل موجودات فتوسنتز کننده در سراسر دنیاست.ازاین رو درک مکانیسم و نحوه مقابله گیاهان و جلبک ها در شرایط شورمورد توجه فیزیولوژیست های گیاهی است. به منظور بررسی واکنش Spirulina sp.به شوری از نظر تغییرات رنگدانه های فتوسنتزی، فیکوبیلی پروتیین ها و همچنین کمیت و کیفیت پروتیین های آن، آزمایشی با دو سطح شوری صفر و 8/0 میلی مولار نمک کلرید سدیم در سه تکرار طراحی و طی 24 ساعت اجرا شد. شوری محتوی کلروفیلa را بصورت معنی دار کاهشو محتوی فیکوسیانین را افزایشداد. در صورتیکه محتوی کلروفیلb،کاروتنویید، فیکواریترین، آلوفیکوسیانین و پروتیین طی زمان آزمایش تغییر معنی داری را نشان ندادند. همچنین تصویر ژل آکریلآمید تغییر محسوسی را در الگوی پروتیین ها در شرایط شوری بویژه در محدوده پروتیین های با وزن مولکولی 25 الی 50 کیلودالتون نشان داد.
Researchers Leila Zarandi-Miandoab (First Researcher)، Elaheh Zadeh Hosseingholi (Second Researcher)، (Third Researcher)، Nader Chaparzadeh (Fourth Researcher)