Research Specifications

Home \جداسازی و شناسائی باکتریهای ...
Title جداسازی و شناسائی باکتریهای تولید کننده ی آسپارژیناز از پساب فراوری سیب زمینی
Type of Research Thesis
Keywords آنزیم، آسپاراژیناز، باکتری، سیب زمینی
Abstract با توجه به اینکه میکروارگانیسم ها می توانند منبع عالی آنزیم های درمانی با تنوع بیوشیمیایی باشند و از آنجا که احتمال جداسازی باکتری تولید کننده ی یک آنزیم در محیط هایی که سوبسترای آن وجود دارد بیشتر است مطالعه حاضر احتمال حضور باکتریهای تولید کننده ی آنزیم آسپاراژیناز را در پساب حاصل از فراوری سیب زمینی مورد بررسی قرار خواهد گرفت.
Researchers neda neghabi (Student)، Elaheh Zadeh Hosseingholi (Primary Advisor)، Mohammad Pazhang (Primary Advisor)، Nader Chaparzadeh (Advisor)