Title
|
استخراج و شناسایی اسیدهای چرب موجود در برخی از گونه های سالویا
|
Type of Research
|
Thesis
|
Keywords
|
اسیدهای چرب، امگا3، امگا6، GC/MS
|
Abstract
|
اسیدهای چرب دسته ایی از متابولیت های ثانویه می باشند که متعلق به دسته پلی کتیدها هستند. اسیدهای چرب نقش مهمی در سلامتی انسان ایفا می کنند. و در بیشتر موارد تأمین آنها از طریق تغذیه برای سلامتی انسان حائز اهمیت می باشد. بدن می تواند از طریق متابولیسم خود برخی از آنها را فراهم نماید. در مقابل دسته ایی از آنها را که با نام اسیدهای چورب ضروری نامیده می شوند را نمی تواند از طریق مسیرهای بیوسنتزی تهیه نماید، و باید از طریق رژیم غذایی وارد زنجیره غذایی انسان شوند]1. [در این مطالعه تلاش شده است منابع جدید گیاهی برای تأمین اسیدهای چرب معرفی شود. برای این منظوراسیدهای چرب موجود در برخی از گونه های جنس سالویا استخراج و با استفاده ازدستگاه GC/MS شناسایی و آنالیز خواهند گردید.
|
Researchers
|
Maryam Mehmannavaz (Student)، Abdolreza Abri (Primary Advisor)، Hossein Hashempour (Primary Advisor)، Amir Abbas Matin (Advisor)
|