Research Specifications

Home \بهینه کردن روش های عصاره و ...
Title بهینه کردن روش های عصاره و اسانس گیری از بذر گیاه Ferulago angulata و مطالعه متابولیتی و فعالیت های بیولوژیکی آن ها
Type of Research Thesis
Keywords متابولیت گیاهی، عصاره، اسانس، خاصیت های بیولوژیکی
Abstract گیاه معطر Ferulago angulata متعلق به تیره ی چتریان است که قسمت های مورد استفاده ی آن شامل برگ، ساقه و گل می باشد. در این پایان نامه، ابتدا گیاه ازکوه های زاگرس جمع آوری شده و بازده اسانس و عصاره با روش های مختلف استخراج بهینه خواهد شد. در ادامه متابولیت های موجود در اسانس و عصاره با کمک دستگاه طیف سنجی مرئی-فرابنفش و کروماتوگرافی گازی-اسپکتروسکوپی جرمی مورد بررسی قرار گرفته و تست های بیولوژیکی بر روی آن ها انجام خواهد گرفت. در آخر نتایج با نرم افزارهای آماری تفسیر خواهد شد.
Researchers (Student)، Biuck Habibi (Primary Advisor)، Saeed Mollaei (Primary Advisor)، Saeid Hazrati (Advisor)