Abstract
|
شوری یکی از محرک ترین فاکتورهای محیطی است که بهره وری در گیاهان را کاهش می دهد و این به دلیل وجود غلظت بالای نمک در خاک می باشد. جو یک گیاه مقاوم به شوری است و در مناطق خشک و نیمه خشک قابل کشت است. جو یک محصول زراعی مقاوم به شوری است. با این حال افزایش غلظت سدیم کلرید منجر به کاهش میزان جوانه زنی در آن می شود. در این تحقیق، ژنهای متفاوت بیان شده (91 ژن افزایش یافته و 73 ژن کاهش یافته) در جو تحت تنش شوری با درنظر گرفتن Fold change>2 or <-2 و pvalue<0.05 توسط نرم افزار CLC Genomics شناسایی شدند. سپس توسط نرم افزار version3.6.1 Cytoscape شبکه ژنی ژنهای شناسایی شده رسم گردید. برای این منظور از سایت STRING بهره گرفته شد. در نهایت ژنهای MLOC_37763.1, MLOC_37543.1, MLOC_38941.1 به عنوان ژنهای کلیدی درگیر در شوری معرفی شدند.
|