Research Specifications

Home \استخراج و بهینه سازی عصاره ...
Title استخراج و بهینه سازی عصاره قطبی با محتوی فنولی و قدرت ضد اکسیدانی بالادر ریشه پاییزه گونه گیاهی Salvia atropatana Bunge به دست آمده از طریق امواج ماوراء صوت و اعمال ولتاژ الکتریکی
Type of Research Thesis
Keywords ریشه پاییزه ، امواج ماوراء صوت، ولتاژ، ضداکسیدان ،محتوی فنولی
Abstract گیاهان منبع غنی از ترکیبات فنولی هستند که مهم ترین ضد اکسیدان های طبیعی به شمار می ایند. ضداکسیدان های موجود در رژیم غذایی به لحاظ محافظت بدن در مقابل استرس اکسیداتیو و حفظ سلامتی، با به دام انداختن و مهار رادیکال های آزاد نقش مهمی را درسلامت گیاهان وجانوران ایفا می کنند و در سال های اخیر ثابت شده است که رادیکال های آزاد مهم ترین عوامل اکسید کننده مواد غذایی می باشند به طوری که با ازبین بردن ویتامین ها واسیدهای چرب ضروری بدن ایجاد ترکیبات سمی می توانند منجر به اثرات نامطلوب از قبیل بیماری های التهابی، دیابت، سرطان ،نقص ایمنی و...شوند از این رو استفاده از ضداکسیدان ها به منظور کند کردن سرعت اکسیداسیون وافزایش عمرمحصولات غذایی ضروری به نظر می رسد لذا با توجه به فواید وخواص منحصر به فرد ترکیبات فنولی،همواره تلاش در جهت معرفی منابع جدید از این ترکیبات برای استفاده در صنایع غذایی،تغذیه ای و داروسازی وجود دارد. این تحقیق با بهینه کردن استخراج می تواند بیشترین مقادیر ترکیبات فنولی را از گیاه مورد مطالعه به دست آورد.
Researchers (Student)، Hossein Hashempour (Primary Advisor)