Research Specifications

Home \ارزیابی متابولیتی، خواص ...
Title ارزیابی متابولیتی، خواص بیولوژیکی و ارزش تغذیه ای کنجاله دانه های روغنی
Type of Research Thesis
Keywords آنتی اکسیدان، پروتئین، روغن، فنول، ارزش تغذیه ای، دانه روغنی، کنجاله
Abstract باتوجه به گسترش روز افزون استفاده از روغن های گیاهی دارای خاصیت دارویی، تولید کنجاله حاصل از آنها نیز افزایش خواهد یافت. در نتیجه، مطالعه بر روی متابولیت ها و خواص بیولوژیکی کنجاله های دانه های روغنی می تواند ضمینه ساز تولید فراورده هایی با منبع سرشار از ترکیبات موثره غذایی و داروئی باشد و نتایج حاصل از این امر می تواند در صنایع مختلف غذایی، انرژی، کشاورزی، محیط زیست، داروئی و بهداشتی مورد بهره برداری قرار گیرد، علاوه بر آن، به دلیل آن که درصد بسیار بالایی از دانه های روغنی به کشور وارد می شوند و هزینه های حمل و نقل و ارزبری قابل توجهی را به خود اختصاص می دهند بنابرین لزوم استفاده حداکثری از این قبیل دانه ها، از روغن تا کنجاله آن ها به بهترین وجه ممکن برای صرفه اقتصادی و ارزش افزوده بیش تر احساس می شود.
Researchers Seyed mortaza Hosseini nami (Student)، Saeed Mollaei (Primary Advisor)، Saeid Hazrati (Advisor)