Title
|
ارزیابی متابولیتی، خواص بیولوژیکی و ارزش تغذیه ای کنجاله دانه های روغنی
|
Type of Research
|
Thesis
|
Keywords
|
آنتی اکسیدان، پروتئین، روغن، فنول، ارزش تغذیه ای، دانه روغنی، کنجاله
|
Abstract
|
باتوجه به گسترش روز افزون استفاده از روغن های گیاهی دارای خاصیت دارویی، تولید کنجاله حاصل از آنها نیز افزایش خواهد یافت. در نتیجه، مطالعه بر روی متابولیت ها و خواص بیولوژیکی کنجاله های دانه های روغنی می تواند ضمینه ساز تولید فراورده هایی با منبع سرشار از ترکیبات موثره غذایی و داروئی باشد و نتایج حاصل از این امر می تواند در صنایع مختلف غذایی، انرژی، کشاورزی، محیط زیست، داروئی و بهداشتی مورد بهره برداری قرار گیرد، علاوه بر آن، به دلیل آن که درصد بسیار بالایی از دانه های روغنی به کشور وارد می شوند و هزینه های حمل و نقل و ارزبری قابل توجهی را به خود اختصاص می دهند بنابرین لزوم استفاده حداکثری از این قبیل دانه ها، از روغن تا کنجاله آن ها به بهترین وجه ممکن برای صرفه اقتصادی و ارزش افزوده بیش تر احساس می شود.
|
Researchers
|
Seyed mortaza Hosseini nami (Student)، Saeed Mollaei (Primary Advisor)، Saeid Hazrati (Advisor)
|