Research Specifications

Home \ارزیابی برخی خصوصیات ...
Title ارزیابی برخی خصوصیات فیزیولوژیکی نعناع فلفلی تحت تنش کم آبی
Type of Research Presentation
Keywords آبیاری، گیاهان دارویی، درصد اسانس، کلروفیل
Abstract این آزمایش به منظور بررسی تاثیر تنش خشکی بر گیاه دارویی نعناع فلفلی در مزرعه تحقیقاتی دانشگاه شهید مدنی آذربایجان در قالب طرح بلوک های کامل تصادفی با 3 تکرار انجام شد. تیمارهای ازمایش شامل سه سطح تنش آبی ( 25، 50 و 75 درصد تخلیه رطوبت از حد ظرفیت زراعی) بود. بر اساس نتایج تجزیه واریانس تنش خشکی تاثیر معنی داری بر ارتفاع، محتوای رطوبت نسبی، کلروفیل کل و درصد اسانس گیاه نعناع فلفلی داشت و با افزایش تنش کم آبی صفات اندازه گیری شده به جز کلروفیل کل کاهش پیدا کردند.
Researchers Masod Hassanpour (First Researcher)، Saeid Hazrati (Second Researcher)، Hamid Mohammadi (Third Researcher)