Title
|
بررسی میزان فنل و فلاونوئید کل و فعالیت آنتی اکسیدانی بومادران، گل گاوزبان و پا غازی
|
Type of Research
|
Presentation
|
Keywords
|
بومادران، پاغازی، گل گاوزبان، آنتی اکسیدان
|
Abstract
|
گیاهان منبع غنی از ترکیبات فنولی هستند که مهمترین آنتی اکسیدان های طبیعی بشمار می آیند. آنتی اکسیدان ها از عوامل اصلی خنثی کننده رادیکال های آزاد می باشند، که از شیوع بیماریهای مزمن و تخریب بسیاری از مواد غذایی جلوگیری می کنند. هدف این تحقیق، ارزیابی خواص آنتی اکسیدانی و میزان فنل و فلاونوئید کل سه گیاه بومادران، پاغازی و گل گاوزبان رشد کرده در خاک های شور است. پس از عصاره گیری، ابتدا میزان فنل و فلاونوئید کل عصاره ها اندازه گیری شدند و در ادامه خاصیت آنتی اکسیدانی عصاره های استخراج شده مورد بررسی قرار گرقت. نتایج نشان داد که میزان فنل و فلاونوئید گل در گیاه بومادران بیشتر از سایر گیاهان است. همچنین، مطالعه خاصیت آنتی اکسیدانی نشان داد که از بین گیاهان مورد بررسی، عصاره بومادران فعالیت آنتی اکسیدانی قابل قبولی را داشت، بنابراین می توانند به عنوان منابع مفیدی برای تامین آنتی اکسیدان های طبیعی باشند.
|
Researchers
|
Saeed Mollaei (First Researcher)، (Second Researcher)، Fatemeh Gholami (Third Researcher)
|