Title
|
آنالیز و مقایسه insilico پروتئین های سبد غذایی دریایی انسان با پروتئین های مصرفی روزانه بر پیشگیری از کووید- 1
|
Type of Research
|
Presentation
|
Keywords
|
ویروس کرونا، بیوانفورماتیک، پپتید زیست فعال، غذا های دریایی، ACE-2 Inhibitory
|
Abstract
|
شیوع بیماری کروناویروس 2019 ناشی از سندرم حاد تنفسی SARS-CoV-2 که در اواخر سال 2019 در ووهان چین آغاز شد. درمدت زمان کوتاهی به سراسر جهان گسترش یافت و افراد بسیاری به دلیل این بیماری همه گیر جان خود را از دست دادند. اگرچه دانشمندان به دنبال روش هایی برای مدیریت و کنترل COVID-19 بوده اند، هنوز داروی خاصی برای مقابله با COVID-19 وجود ندارد. دو رویکرد اصلی که باید در درمان COVID-19 دنبال شود، یکی خنثی کردن خود ویروس و دیگری مهار گیرنده های غشاء سلول میزبان است، جایگاهی که ویروس کرونا به آن متصل می شود. هدف از این تحقیق، تمرکز بر مطالعه insilico برای شناسایی، بررسی و مقایسه پپتید های زیست فعال با فعالیت مهار کنندگی ACE2 (جایگاه اتصال ویروس کرونا) در پروتئین های موجود در غذا های دریایی و سایر غذا های مصرفی روزانه انسان می باشد. در این تحقیق برای بدست آوردن فراوانی وقوع پپتید های زیست فعال(A) از وب سرور Biopep استفاده شد. این مطالعه نشان می دهد که پروتئین Beta-actin درگوشت ماهی و زیر واحد بزرگ پروتئین RuBisCo large subunit جلبک کلرلا دارای بیشترین میزان پپتید های زیست فعال با فعالیت مهار کنندگی ACE2 در مقایسه با سایر پروتئین های روزانه مصرفی انسان مورد بررسی در این تحقیق می باشند. همینطور در این مطالعه، بیشینه احتمال زیست فعالی در میان مجموعه پپتیدها، توسط پایگاه Peptide Ranker برای پپتید های CF، FR، SF، DF و TF در گوشت ماهی و پپتید های GF، PL و DF در جلبک کلرلا گزارش شد. از این رو نتایج نشان دهنده آن است که گوشت ماهی و جلبک کلرلا به عنوان سبد غذایی دریایی معرفی شده، دارای پپتید های زیست فعال با عملکرد مهار کنندگی ACE2 می باشد.
|
Researchers
|
(First Researcher)، Leila Zarandi-Miandoab (Second Researcher)، Nader Chaparzadeh (Third Researcher)، (Fourth Researcher)
|