Research Specifications

Home \تاثیر کاربرد پومیس و محلول ...
Title تاثیر کاربرد پومیس و محلول پاشی با عصاره جلبک و محلول هوگلند بر رشد و برخی صفات فیزیولوژیک سویا (Glycin max
Type of Research Thesis
Keywords سویا، روغن، عملکرد، عناصر
Abstract با توجه به افزایش جمعیت و نیاز به تامین منابع غذایی برای جمعیت روبه رشد دنیا استفاده از تکنیک هایی که موجب افزایش کارآیی مصرف آب شود حائز اهمیت می باشد استفاده از پومیس به عنوان یک ماده کانی ارزان قیمت و سهل الوصول موجب شده است تا تمایل به سمت افزایش کاربرد این پوکه معدنی در کشاورزی به دلیل ویژگی های مثبت آن هر روز افزایش یابد. کاربرد عصاره جلبک در افزایش عملکرد گیاه در شرایط مزرعه ای به دلیل عناصر غذایی و محرک های زیستی موجود در آن سبب شده است تا تمایل به استفاده از این ترکیبات در کشاورزی افزایش یابد و به عنوان جایگزین های مناسب به جای کودهای شیمیایی مطرح باشد. از طرفی محلول هوگلند به عنوان یک ماده غذایی کامل دارای تمام مواد مورد نیاز رشد گیاه می باشد که کاربرد آن نقش مثبت در افزایش رشد گیاه دارد در این بررسی یکی از اهداف آزمایش، مقایسه تاثیر محلول هوگلند بر رشد وعملکرد گیاه در مقایسه با عصاره جلبک به عتوان یک ماده طبیعی می باشد. به منظور بررسی تأثیر کاربرد پومیس (صفر، 30 تن در هکتار) و محلول پاشی با محلول هوگلند و عصاره جلبک دریایی (صفر و دو میلی گرم در لیتر) بر عملکرد و اجزای عملکرد سویا رقم صبا آزمابشی به صورت فاکتوریل در قالب طرح بلوک کامل تصادفی در مرکز تحقیقات کشاورزی مغان اجرا خواهد شد.
Researchers ali ahmadi (Student)، nasrin razmi (Primary Advisor)، lamia Vojodimehrabani (Primary Advisor)