Title
|
اثررزوراترول و نانوفیبریل پروتئینی بر روی باکتری استافیلوکوکوس اورئوس مقاوم به متی سیلین(MRSA)
|
Type of Research
|
Thesis
|
Keywords
|
رزوراترول، نانوفیبریل،MRSA
|
Abstract
|
مقاومت دارویی در میکروب ها در سراسرجهان در حال افزایش است و آنتی بیوتیک هایی که معمولاً استفاده می شوند نمی توانند درکنترل عفونت ها موثر باشند. عفونت های MRSA یک چالش بهداشتی جهانی است زیرا تعداد مرگ و میر ناشی از MRSA به سرعت در حال افزایش است. بنابراین به دلیل خطر بالای عوارض جانبی و ایجاد مقاومت در برابر درمان های معمول آنتی بیوتیکی علاقه زیادی به استفاده از ترکیبات طبیعی مانند رزوراترول دارند. رزوراترول پلی فنل طبیعی است که در گیاهان بسیاری مانند بادام زمینی، انگور، زغال اخته وجود دارد و فعالیت های دارویی فراوانی مثل آنتی اکسیدان، ضد التهاب، ضد باکتری، ضد قارچی و ضد ویروسی دارد. رزوراترول از رشد باکتری های گرم مثبت و گرم منفی جلوگیری می کند. استافیلوکوکوس اورئوس یکی از سویه های گرم مثبت است که به مهار با واسطه رزوراترول حساس است. نانوفیبریل پروتئینی دارای توانایی های امولسیون سازی و فیلم سازی، مقاومت بالا در برابرگرما و طیف گسترده ای از مقادیرpH، داشتن ساختار فوق مولکولی بسیار منظم، نسبت ابعاد بالا، تولید آسان و سریع، توانایی بالا برای اتصال به سایر مولکول ها و فعالیت آنتی اکسیدانی بالا می باشند. بنابراین از نانوفیبریل پروتئینی به عنوان نانو حامل برای مولکول های زیست فعال استفاده می شود. به طورکلی نانوفیبریل پروتئینی به دلیل ویژگی های مثبت آن ها انتخاب امیدوار برای استفاده به عنوان نانو حامل دارویی می باشند. استفاده از نانوفیبریل پروتئینی می تواند در بهبود حلالیت مولکول های کوچک آبگریز موثر باشد. هدف کلی تحقیق بررسی اثرات رزوراترول و نانوفیبریل پروتئینی به طور مجزا و درترکیب با هم در از بین بردن یا مهار رشد باکتری استافیلوکوکوس اورئوس مقاوم به متی سلین (MRSA) و یا زیست لایه حاصل از این باکتری می باشد.
|
Researchers
|
(Student)، Dina Morshedi (Primary Advisor)، Davoud Farajzadeh (Primary Advisor)
|