Title
|
تاثیر پیش تیمار آنزیمی بر کمیت و کیفیت عصاره کنجاله بنه
|
Type of Research
|
Thesis
|
Keywords
|
آنتی اکسیدان، آنزیم، پسته کوهی، عصاره
|
Abstract
|
کنجاله ها از نظر مقدار پروتئین و موادغذایی غنی هستند و حاوی ترکیبات مفید زیادی اند و می توانند برای خوراک دهی به حیوانات و سایر مصارف مورداستفاده قرارگیرند اما بخش قابل توجهی از آن ها به عنوان زباله ای بی ارزش دفع می شوند. همچنین می توان از عصاره ی آن ها مواد باارزش را استخراج نمود و حتی بعنوان مکمل های غذایی یا دارویی استفاده شوند. ضرورت مطالعه ی ما برای جلوگیری از هدررفتن و دور ریخته شدن مواد طبیعی بسیار کارآمد است. قصد ما این است که کنجاله ها بعنوان مواد باارزش دوباره به چرخه ی منابع برگردند و مورد استفاده قرار بگیرند. از طرفی جوامع امروزی تمایل دارند ترکیبات و داروهای طبیعی را جایگزین ترکیبات سنتزی و شیمیایی کنند. از این رو پروژه ی ما برای استفاده حداکثری از منابع طبیعی با راندمان بالا و بهره گیری از خواص درمانی گیاه بنه حائز اهمیت می باشد.
|
Researchers
|
Zahra Mohammadiyan Ahmadabad (Student)، Saeed Mollaei (Primary Advisor)، Mostafa Ebadi (Advisor)
|