Research Specifications

Home \سنتز سبز نانوذرات نقره با ...
Title سنتز سبز نانوذرات نقره با استفاده از نانوامولسیون روغن نعناع و بررسی خواص آن
Type of Research Thesis
Keywords سنتز سبز، نانوذرات نقره، نانوامولسیون، اسانس روغن نعناع، روش سطح پاسخ
Abstract نانوذرات نقره در میان اکثر نانوذرات به دلیل خواص ضد میکروبی، الکتریکی، نوری و حرارتی قابل توجهی که دارند برجسته تر هستند. علاوه بر این ویژگی منحصر به فرد AgNPs، کاربرد گسترده ای در رشته های مختلف از جمله الکترونیک، حسگرهای شیمیایی/ بیولوژیکی، مواد و محصولات آرایشی، بهداشتی و دارویی را ممکن می سازد. به این ترتیب، AgNPs مورد توجه خاص قرار گرفته، نیاز به عرضه محصولات جدید در این حوزه به شدت احساس می شود و سنتز نانوذرات نقره به عنوان یک موضوع مهم در علم نانو مطرح شده است. روش های سنتز را می توان به دو نوع " از بالا به پایین " یا " از پایین به بالا " طبقه بندی کرد. تکنیک های سنتز پیشین(فیزیکی و شیمیایی) دارای محدودیت های مختلفی مانند محصولات جانبی سمّی، نیاز به دما و فشار بالا، دوره زمانی طولانی تر، انرژی بالا و فضای بزرگ برای دستیابی به نانوذرات پایدار از نظر حرارتی هستند. در پژوهش حاضر، از روش پایین به بالا، روش سبز و استفاده از اسانس نعناع جهت تولید نانوذرات نقره استفاده شده است. از مزایای اصلی روش سبز برای سنتز نانوذرات نقره می توان به سادگی، تک مرحله ای بودن، هزینه اندک، غیر سمّی بودن و سهولت افزایش مقیاس آن و سازگاری با محیط زیست اشاره کرد. از آنجا که نانوذرات نقره کاربردهای گسترده ای دارند، در پژوهش حاضر برخی خواص و کاربردهای آن مورد بررسی قرار خواهد گرفت.
Researchers Jalal Nouri (Student)، Moayad Hossaini Sadr (Primary Advisor)، ()