Research Specifications

Home \تاثیر پیش تیمار آنزیمی بر ...
Title تاثیر پیش تیمار آنزیمی بر مقدار اسانس گیاه انیسون شیرین
Type of Research Thesis
Keywords اسانس، پیش تیمارآنزیمی، انیسون شیرین، فعالیت آنتی اکسیدانی
Abstract دراسانس گیری به روش تقطیر باآب بازده اسانس ازدانه های انیسون شیرین کمتر است به همین دلیل خواص کم تری مشاهده می شود بنابرین ازروش های دیگری مانند پیش تیمار آنزیمی و یاپیش تیمار اولتراسوند و مایکروویو قبل از اسانس گیری به کار برده می شود که باعث افزایش بازده اسانس و در نتیجه افزایش کفیت و کمیت ترکیبات در مقایسه با حالت عدم استفاده از پیش تیمارهای ذکرشده می شود. دراین پایان نامه ازروش پیش تیمار آنزیمی دراسانس گیری ازدانه های گیاه انیسون شیرین به منظوردستیابی به اسانسی با بازده و خواص بیولوژیکی بالا استفاده خواهد شد
Researchers (Student)، Zahra Ayazi (Primary Advisor)، Saeed Mollaei ()