Research Specifications

Home \بررسی استفاده از روش پیش ...
Title بررسی استفاده از روش پیش تیمار آنزیمی بر بهبود بازده اسانس گیاه به لیمو
Type of Research Thesis
Keywords اسانس، به لیمو، پیش تیمارآنزیمی، بازده
Abstract با توجه به مقالات، اسانس گیری از اندام هوایی گیاه به لیمو به روش تقطیر با آب انجام شده است که در این روش، بازده اسانس حاصل کم بوده و خواص بیولوژیکی کمتری از اسانس آن گزارش شده است. لذا از روش هایی مانند استفاده از آنزیم ها برای پیش تیمار گیاه قبل از اسانس گیری استفاده می شود که باعث افزایش کمیت و کیفیت ترکیبات نسبت به حالت عدم استفاده از تیمار آنزیم می شود. در این پایان نامه، از روش پیش تیمار آنزیمی در اسانس گیری از اندام هوایی گیاه به لیمو استفاده خواهد شد تا بتوان به اسانسی با بازده و دارای خواص بیولوژیکی مناسب دست یافت.
Researchers (Student)، Zahra Ayazi (Primary Advisor)، Saeed Mollaei ()