|
Title
|
مقایسه محتوای فنلی عصاره های مختلف گیاه اسفنتین
با تأکید بر روش های استخراج سنتی )Artemisia absinthium(
|
|
Type of Research
|
Presentation
|
|
Keywords
|
اسفنتین، ترکیبات فنولی، عصاره گیاهی، جوشاندن
|
|
Abstract
|
دیرباز در طب ،Asteraceae اسفنتین(، یکی از گیاهان دارویی مهم از تیره ( Artemisia absinthium گیاه
سنتی جهت درمان اختلالات گوارشی، مشکلات کبدی، تب، کرم زدایی و تقویت سیستم ایمنی مورد استفاده قرار
گرفته است. این گیاه دارای ترکیبات فعالی نظیر آرتی مسینین، توجون، کامازولن، فلاونوئیدها و ترکیبات فنولی است
که خواص آنتی اکسیدانی، ضدالتهابی، ضدباکتری و ضدمیکروبی قابل توجهی دارند. در این مطالعه، محتوای
فیتوشیمیایی به ویژه میزان ترکیبات فنلی جوشانده، دم کرده و عصاره هیدروالکلی این گیاه بررسی شد. محتوای فنل
70/ تام نمونه ها با استفاده از روش فولین–سیوکالتیو تعیین گردید. نتایج نشان داد که جوشانده اسفنتین با مقدار 27
میلی گرم معادل گالیک اسید در گرم عصاره خشک، بالاترین سطح ترکیبات فنلی را نسبت به سایر روش های استخراج
منبعی غنی از ترکیبات آنتی اکسیدانی است و استفاده از روش A. absinthium داراست. این یافته ها بیانگر آن است که
جوشاندن می تواند به عنوان روشی مؤثر در استخراج ترکیبات زیست فعال آن به کار گرفته شود.
|
|
Researchers
|
Behvar Asghari (First Researcher)، Sudabeh Mafakheri (Second Researcher)، Hossein Hashempour (Third Researcher)
|