Research Specifications

Home \نگاهی جدید به برخی ویژگی های ...
Title نگاهی جدید به برخی ویژگی های فیزیولوژیک گل داودی
Type of Research Presentation
Keywords داودی، فنل کل، فلاونوئید، آنتوسیانین
Abstract در طی دو دهه اخیر علاقه به استفاده از تولیدات گیاهی طبیعی، از جمله ترکیبات فنلی در صنایع غذایی و دارویی افزایش یافته است. گل داوودی از خانواده آستراسه منبع غنی از ترکیبات فنلی و فلاونوئیدی می باشد. گل های این گیاه کاربرد گسترده ای در صنایع دارویی، تهیه انواع نوشیدنی و فضای سبز دارد. گل های داوودی دارای اثرات ضدویروس، ضد التهاب و ضدباکتریای می باشند. بدین منظور در پژوهش حاضر گل های سه رقم داودی ’فرد‘ )سفید رنگ(، ’آنجل‘ )زرشکی رنگ( و ’پاپ کورن بال‘ )زرد رنگ( به منظور تعیین برخی ویژگی های فیزیولوژیکی مورد ارزیابی قرار گرفت. بررسی ها نشان داد که بین ارقام داودی تفاوت معنی داری از نظر محتوای کلروفیل a آنتوسیانین، فنل کل، فلاونوئید و محتوای اسانس وجود دارد. نتایج نشان داد که بیشترین میزان ترکیبات مذکور در داودی رقم ’آنجل‘ مشاهده شد. بالاترین میزان کاروتنوئید در رقم ’پاپ کورن بال‘ و کلروفیل b در رقم ’فرد‘ مشاهده شد.
Researchers lamia Vojodimehrabani (First Researcher)، Rana valizadeh kamran (Second Researcher)، (Third Researcher)