Title
|
استخراج فنولیک اسیدهای آزاد، استری و باند شده از چهار گونه مختلف گیاه Stachys و بررسی خاصیت آنتی اکسیدانی آن ها
|
Type of Research
|
Thesis
|
Keywords
|
آنتی اکسیدان، فنول، عصاره گیری، نعناعیان
|
Abstract
|
گونه های گیاهی stachys ذکر شده معمولاً برای درمان بسیاری از بیماری ها استفاده می شود و دارای خواص ضدالتهابی و ضدمیکروبی و آنتی اکسیدانی قوی هستند؛ اما تاکنون گزارشی مبنی بر اندازه گیری فنولیک اسید آزاد استری و باند شده این گیاهان انجام نشده است. باتوجه به اهمیت ترکیبات فنولی و تأثیر آنها در سلامت انسان و استفاده انسان ها از گیاهان دارویی لازم است مطالعات دقیق در خصوص ترکیبات موجود در گیاهان صورت پذیرد.
|
Researchers
|
(Student)، Saeed Mollaei (Primary Advisor)، Saeid Hazrati (Advisor)
|