مشخصات پژوهش

صفحه نخست /شناسایی مولکولی برخی ...
عنوان شناسایی مولکولی برخی اکتینوباکتری ‏های بومی خاک‏ های ایران و ارزیابی فعالیت زیستی متابولیت های ثانویه آن ها روی آفات گیاهی منتخب
نوع پژوهش پایان نامه
کلیدواژه‌ها اکتینوباکتری ها، مولکول‏ های زیست‏ فعال، بیمارگر حشرات، تبارزایی
چکیده در دنیا کارآیی میکروارگانیسم های دارای خاصیت حشره کشی در کنترل میکروبی حشرات بسیار زیاد بوده اما متاسفانه، تعداد گونه های شناسایی شده از آن ها در زمینه فعالیت های ضدحشره ای، فوق العاده محدود و کم است. بنابراین، اهمیت کاربرد اکتینوباکتری ‏ها و متابولیت‏ های ثانویه آن‏ ها به عنوان عوامل مهم کنترل میکروبی حشرات آفت از یک سو، و ارزش دست‏یابی به فلور باکتریایی غنی کشور برای کاربردهای مختلف در کشاورزی، پزشکی، زیست ‏فناوری و صنعت، و استفاده از عوامل کنترل میکروبی بومی کشور برای کنترل آفات از سوی دیگر، ضرورت این پژوهش را بیش تر نمایان می-سازد. با شناسایی اکتینوباکتر‏ی های بومی و بررسی بیمارگری آن‏ ها روی آفات و دست‏یابی به جدایه ها یا سویه ‏های کارآمد در امر کنترل میکروبی آفات، مسیر پژوهش های کارآمد و هدف مند در آینده جهت بهره‏ وری از این عوامل و تلاش برای صنعتی نمودن تولید انبوه آن‏ ها به عنوان عوامل کنترل میکروبی بومی هموارتر خواهد شد.
پژوهشگران ساناز ایمانیان (دانشجو)، علی مهرور (استاد راهنما)، حسین صمدی کفیل (استاد مشاور)، ناصر عیوضیان کاری (استاد مشاور دوم)